Wil je piano leren spelen, djembélessen volgen of muziekles op maat krijgen?

 

Pianoles 

Ik geef pianoles aan iedereen die wil beginnen met piano spelen.

Je kunt de liedjes zelf uitkiezen om te leren spelen of we kiezen ze samen. 

De methode wordt op maat aangepast aan de manier waarop jij het makkelijkste leert. Dit kan bijvoorbeeld door eerst te luisteren en dan na te spelen/ zingen of via muzieknotatie. Ook gebruiken we bewegingen bij het aanleren van de techniek.

 

Djembéles

Bij de djembéles leer je verschillende ritmes uit West-Afrika maar ook kunnen we eigen ritmes bedenken (componeren)  en die opschrijven.

En natuurlijk leer je de techniek van de diverse slagen die gebruikt worden zoals de bas, de open toon en de slap.

Na een tijdje kan je ook leren om te gaan soleren en improviseren.

 

Muziekles op maat

Bij de muziekles op maat kunnen er verschillende instrumenten gebruikt worden (zoals de piano, de djembé, verschillende ritme instrumenten, je eigen lichaam en je stem) en wordt er gekeken naar wat het beste bij je aansluit zodat je met veel plezier en enthousiasme de muziek kunt beleven. 

Spelenderwijs wordt er in bijna alle lessen aandacht besteed aan:

  • muzikaal gehoor
  • noten lezen en spelen
  • ritmes lezen en spelen
  • improvisatie
  • instrumentbeheersing

 

Vanwege mijn ruime ervaring met bijzondere en unieke kinderen (zoals kinderen met een autistische spectrum stoornis, ADHD of een andere ontwikkelingsstoornis)  zijn zij ook zeer welkom om bij mij les te komen nemen. Ik kan bij jullie thuis komen indien dit voor jullie kind noodzakelijk of gewenst is. 

 

Pianobegeleider of repetitor

Je kunt bij mij ook terecht wanneer je graag als zanger(es) of zangleerling begeleid wil worden op de piano tijdens het studeren/repeteren of bij de zangles of wanneer je een repetitor nodig hebt voor het instuderen van vocale muziekstukken.

 

Praktische informatie/tarieven

Het tarief voor een privéles voor kinderen is 22 euro per les van 35 minuten (kinderen zijn vrijgesteld van btw). 

Het tarief voor een tweetal (muziekclubje) voor kinderen is 16 euro p.p. per les van 45 minuten.

Het tarief voor een privéles voor volwassenen is 30 euro per les van 35 minuten (inclusief btw) en 35 euro per les van 45 minuten (inclusief btw).

Het tarief voor het begeleiden op de piano of voor een repetitor  is 60 euro per uur (inclusief  btw). Hierbij is de voorbereiding inbegrepen.

Mocht de prijs voor een privéles echt een probleem zijn dan kunnen we in overleg een inkomensafhankelijke regeling treffen.

 

marcella aan de piano