Muzikale workshops voor groepen 

Wanneer je even wilt ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden of op een andere manier betekenis wilt geven aan de band met je collega’s, familie, vriendinnen of vrienden dan kun je als groep bij mij terecht voor een muziek- en/of zangworkshop.

 

Ook als intermezzo op teamdagen of tijdens een dagje op de hei kan het volgen van een muzikale workshop een bijzondere ervaring zijn.

 

De inhoud van de muzikale workshop wordt vooraf in overleg bepaald zodat er echt op maat invulling kan worden gegeven aan de workshop.  Hierbij kun je denken aan verschillende middelen zoals zang, ritme, djembé en dans/beweging. 

 

Er zal ook goed afgestemd worden op verschil in niveau en/of ervaring zodat iedereen op zijn/haar eigen manier geïnspireerd en uitgedaagd kan worden.

 

In de workshops vind ik het belangrijk dat mensen kunnen genieten en zich verbonden kunnen voelen (teambuilding). 

 

 

Praktische informatie/tarieven

De gebruikelijke duur van een workshop ligt tussen de 1,5 en 2 uur maar natuurlijk kan dit ook korter of langer worden afhankelijk van de behoefte en het tijdschema. 

De prijs van de workshop is afhankelijk van de groepsgrootte, de duur van de workshop en de eventuele huur van een locatie.

 

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of voor het bespreken van andere mogelijkheden.

 

zangworkshop